Oli pakko hehkuttaa, että tein tänään tosi hyvän lasagnen. Teen lasagnea usein ja aina se on hyvää, mutta tällä kertaa oikein erityisen hyvää. Tein lasagnen melko pieneen vuokaan käyttäen vain puolet kastikkeista, joten se oli hyvä lounas kahdelle. Huomenna käytän samalla tapaa loput kastikkeet.

Tein kaiken muuten samalla tavalla kuin aina, mutta lisäsin jauhelihakastikkeeseen noin 100 g pakastettua pinaattia ja jätin porkkanaraasteen pois. Juustoina käytin mozzarellaa ja mietoa cheddaria. Eli jauhelihakastikkeeseen tuli:

  • 500 g jauhelihaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 iso sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 5 isoa herkkusientä
  • 100 g pakastettua pinaattia sulatettuna ja valutettuna
  • tomaattikastiketta