Tämän tarte tatinin valmistus ei sujunut aivan ongelmitta, mutta lopputulos oli mielettömän herkullinen. Ohje on Helsingin Sanomien ruokasivulta. Äitini oli se joka halusi tortun tehdä ja näytti ohjeen minulle vasta alkaessamme valmistaa torttua, joten kohta "340 g voitaikinaa" tuli yllätyksenä... eikä meillä tietenkään ollut tarpeeksi voita. Olimme jo päättäneet tehdä pienemmän tortun kuin ohjeessa, joten teimme sen 21 cm Teema-lautaselle. Tein sitten juuri sen kokoisen voitaikinan kun pystyin. Siihen tuli 70 g voita, vähän päälle desi jauhoja ja noin 0,4 dl vettä. Toinen ongelma oli, että karamellikastikkeeseen käyttämämme ruskea sokeri ei millään halunnut sulaa. Lopulta levitimme sen lautaselle lastalla. Söimme torttua parvekkeella auringonpaisteessa Häagen-Dazsin Vanilla Pecan -jäätelön kanssa... aaah :D Kuva ei oikein tee oikeutta upealle maulle!