Melkein kaikilla tuntuu olevan jonkin sortin herkullinen mangokakku blogissaan, niin oli pakko itsekin kokeilla...

1666806.jpg

Pohja:
150 g keksejä
50 g sulatettua voita

Rahkakerros:
4 dl rahkaa
2 dl kuohukermaa/vaniljakastiketta
½ dl sokeria
½ sitruunan mehu
3 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
1 dl mangososetta

Pinta:
3 liivatelehteä
2 dl mangososetta
½ sitruunan mehu


Murenna keksit ja lisää voisula. Taputtele seos leivinpaperilla peitetyn irtopohjavuoan pohjalle ja laita vuoka jääkaappiin täytteen tekemisen ajaksi.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka, mango, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu. Kuumenna 1/2 dl vettä kiehuvaksi ja liuota liivatelehdet siihen. Sekoita täyteseokseen. Kaada täyte vuokaan, peitä ja laita jääkaappiin ainakin 3 tunniksi
 
Kun täyte on hyytynyt, valmista kiille. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Lämmitä sitruunan mehu ja hieman mangososetta. Liuota pehmenneet liivatelehdet sekaan ja yhdistä loppuun mangoon. Kaada kakun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään vielä pariksi tunniksi.