Sain taas tutustua pariin thaimaalaiseen erikoisuuteen. Kanansydämiä ei kyllä tehnyt kamalasti mieli maistaa, mutta kun niitä kehuttiin hyviksi maistoin yhden. Pinnalla oli melkoisesti mausteista marinadia ja ne oli grillattu. Oli ihan ok, mutta en ole mikään sisäelin fani, joten en ottanut enempää kuin yhden.
Toinen ruoka oli "kanapasteijat" englanniksi ne tunnetaan esimerkiksi nimellä curry puff. Oikeaoppisesti pasteijat paistetaan öljyssä kypsiksi, mutta maistamani pasteijat oli tehty lehtitaikinasta ja paistettu uunissa. Sisällä on kanaa, sipulia ja perunaa pieneksi pilkottuna ja paistettuna öljyn ja curryn kanssa. Sopii mainiosti vaikka juhliin pieneksi purtavaksi. Yleensä pasteijat ovat esimerkiksi puolikuun muotoisia, mutta kun sain itse taitella muutaman tein niistä croissantteja.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.