Ystävänpäiväksi minun oli tarkoitus tehdä tälläistä kakkua:

Valitettavasti meidän uuni on huono, ja kaikki mitä olen tehnyt parin viime kuukauden aikana on jäänyt raa'aksi. Sen takia yhdennäköisyys ei ollut päätähuimaava, mutta onneksi maku oli oikein hyvä. Koostumus oli enemmänkin brownie-tyylinen.

Resepti on englantilaisesta suklaakakkukirjasta. Tässä vielä kuva reseptistä. Self raising flour on vehnäjauhoa johon on valmiiksi sekoitettu leivinjauhe (ihan kuin se olisi vaikea tehdä itse) ja buttermilk on piimän makuista, mutta yhtä juoksevaa kuin maito. Tuo väleihin ja päälle tuleva suklaakuorrute oli minusta aivan turhan makeaa. Suosittelisin laittamaan vähemmän tomusokeria (jos ollenkaan). Uunin lämpötila on 180 astetta.