100 g margariinia tai voita
2 munaa
1 1/2 dl sokeria (vähemipikin riittänee)
2 dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1/2 dl kermaa ta maitoa
kuorrutus:
100 g margariinia tai voita
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa
70 g mantelilastuja
Voitele ja jauhota irtopohjavuoka jonka halkaisija on noin 24 cm. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri. Lisää jauhot + leivinjauhe, rasva sekä kerma/maito. Kaada vuokaan ja paista uunin alaosassa 175 asteessa 25 min.
Valmista sillä välin kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja kuumenna varovasti sekoittaen, kunnes seos sakenee. Levitä kuorrutus kakulle ja paista vielä noin 10 min.
2 munaa
1 1/2 dl sokeria (vähemipikin riittänee)
2 dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1/2 dl kermaa ta maitoa
kuorrutus:
100 g margariinia tai voita
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa
70 g mantelilastuja
Voitele ja jauhota irtopohjavuoka jonka halkaisija on noin 24 cm. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri. Lisää jauhot + leivinjauhe, rasva sekä kerma/maito. Kaada vuokaan ja paista uunin alaosassa 175 asteessa 25 min.
Valmista sillä välin kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja kuumenna varovasti sekoittaen, kunnes seos sakenee. Levitä kuorrutus kakulle ja paista vielä noin 10 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.