Löysin tämän ohjeen ja se näytti mielestäni hyvältä, joten kokeilin sitä. Leikkasin kaksi kananrintaa (yksi per henkilö) halki kuin kirjan, eli en ihan loppuun asti. Levitin kanat uunivuokaan ja kaadoin päälle noin 1,5-2 dl raastettua juustoa (jotain mietoa cheddaria) johon oli sekoitettu noin 1 dl kermaa. Laitoin kaiken päälle vielä pieniä kirsikkatomaatteja (oksassa kiinni). Laitoin kanat uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi. Silloin juusto oli sulanut ja hieman ruskettunut ja tomaatit olivat pehmenneet.

Kanan kanssa oli parsaa. Tällä kertaa halusin kokeilla parsan paistamista pannulla. Niiden piti valmistua noin viidessä minuutissa, mutta vielä kymmenenkin minuutin jälkeen ne olivat aivan kovia! En siis suosittele paistamista.