Löysin tämän kakun reseptin ihan vahingossa ja tietenkin sitä oli pakko koittaa, koska Nutella on niiiiiin hyvää. Resepti on Nigellan kirjasta ja löytyy myös netistä täältä. Kakun tek oli melko helppoa, mutta siinä meni oma aikansa. En löytänyt mistään kuorittuja hasselpähkinöitä, joten ostin kuorellisia, mutta niistä lähtee kuoret aika helposti kun niitä paahtaa. Käytin kakkuun suolapitoista voita enkä suolatonta kuten ohjeessa sanotaan.

Kuorrutusta tuli mielestäni turhan paljon, joten käytin vain noin puolet. En myöskään lisännyt kuorrutukseen Frangelicoa/rommia/vettä. Suomesta ei tietääkseni saa "tuplakermaa" jonka koostumus muistuttaa enemmän jugurttia, mutta tavallinen kerma kelpaa aivan mainiosti.

Minulla ei myöskään ollut 23 sentin vuokaa siellä missä tein kakun, vaan 26 senttinen, mutta ei se haitannut. Oikeastaan kakku oli kivan matala. Se oli ehdottomasti parhaimmillaan jääkaapissa vietetyn yön jälkeen!