Tein neljälle hengelle nopean version espanjalaisesta paellasta. Parasta siitä tulisi jos käyttäisi nesteenä katkarapujen keitinlientä tai kalalientä. Ensin paistoin sipulia, valkosipulia ja paprikaa pannulla. Sitten lisäsin 3 dl paellariisiä (eli lyhyttä ja paksua) ja 7 dl vettä johon oli sekoitettu kasvisliemikuutio. Keitin sitä noin 20 minuuttia jonka jälkeen lisäsin katkarapuja (ne olivat siis valmiiksi keitettyjä). Oli ihan hyvää.
tiistai, 30. joulukuu 2008
Paella
Tein neljälle hengelle nopean version espanjalaisesta paellasta. Parasta siitä tulisi jos käyttäisi nesteenä katkarapujen keitinlientä tai kalalientä. Ensin paistoin sipulia, valkosipulia ja paprikaa pannulla. Sitten lisäsin 3 dl paellariisiä (eli lyhyttä ja paksua) ja 7 dl vettä johon oli sekoitettu kasvisliemikuutio. Keitin sitä noin 20 minuuttia jonka jälkeen lisäsin katkarapuja (ne olivat siis valmiiksi keitettyjä). Oli ihan hyvää.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.